Vrei să-ți construiești Ferma Ta de Porci din Fonduri Europene Nerambursabile? Iată Planul Unic și Simplu de Urmat care îți arată cum să Construieşti de la Zero Propria Ferma de Porci din Fonduri Nerambursabile, cum obții Cofinanțare și unde găseşti Piaţă de Desfacere...

Câștigă 9850 lei/lună din Creşterea Porcilor… şi descoperă cum Accesezi Fonduri Europene Nerambursabile pentru propria ta Fermă cu 200 de Porci, cum obții Cofinanțare dacă nu ai nici un ban, și unde găsești Piață de Desfacere pentru 4800 kg carne/lună care vândută la abatoarele indicate de noi, îți aduce un profit anual de 5 cifre… în euro

Aceasta este Povestea micilor fermieri români care de 2-3 ani câștigă bani frumoşi din creșterea porcilor, dar în special a unei doamne profesoare care deși fără experiență, reușește să vândă carne de porc, în magazine alimentare, piețe și supermarketuri din Dambovita, Prahova, Argeș, Ilfov și București… Iată cum și tu poți avea propria afacere cu porci:

Acest articol dezvăluie:
 • Nu ai bani de investit? 7 miliarde de euro pentru proiectele din agricultură în 2014-2020 şi birouri unice în fiecare judeţ, plus simplificarea procedurilor şi a documentaţiilor proiectelor care trebuie depuse, detalii în acest articol
 • Află câți banii primești în 2016 ca să începi propria afacere cu porci, care este circuitul hârtiilor, de ce să nu te temi de birocrație și de tot ce împiedica până acum obţinerea fondurilor europene nerambursabile?
 • Demonstrația clară cum în 2016 începi propria afacere cu porci din fonduri europene fără cofinanţare din buzunarul tău!
 • Vezi exact actele, cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse, plus cum întocmeşti proiectul şi la ce să fii atent ca acesta să aibe şanse maxime de reuşită
 • Comercializarea produselor obținute din creșterea porcilor este mult ușurată începând cu 2016 din motivele enumerate în articolul de mai jos. Află cum să atragi consumatori individuali, firme de alimentație publică, restaurante, magazine, piețe agro-alimentare și chiar firmele care exportă carne de porc.
 • PROFITABILITATEA AFACERII? De obicei purcelușii ajung la maturitate în primele 120 de zile, asta înseamnă la 100 de capete încasari de aprox. 75.000 lei daca ii vinzi vii (la 7,5 lei/kg, un porc are min. 100kg). Costurile de producție (furajul, curent, apă) sunt de aprox. 29.000 lei la 100 capete (24.000 lei furaje + 5000 lei apă, curent, etc) și doar valorificarea celor 100 de proci la 7,5 lei/kg, înseamnă un profit de aprox. 46000 lei (460 milioane) în doar 120 de zile dacă nu luam în calcul alte evenimente neprevazute precum îmbolnavirea purceilor!
  *Disclaimer: rezultatele pot diferi de la un caz la altul.
 • Industrializarea și automatizarea afacerii cu porci se poate face din fonduri europene nerambursabile și poate aduce încasari de 86.206 euro la fiecare 4 luni la o ferma de 500 capete. *Disclaimer: aceasta este o simulare in realitate valorile pot varia!
 • Creşterea porcilor este o afacere profitabilă cu piață de desfacere internă dublă faţă de producţia autohtonă, şi piaţă de export cu potenţial uriaş, mai ales după decizia Comisiei Europene de a debloca exporturile de carne de porc din România către UE! Acest tip de afacere poate fi foarte profitabilă aşa că nu-i lăsa pe alţii să-ţi ia clienţii, începe acum cât încă se mai poate intra uşor pe piaţă!
Harvesting Grapes

"Etapele procesului de accesare a fondurilor europene pentru Ferme de Porci prin PNDR"

Etapele care trebuie parcurse de un patron de IMM pentru a obține fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii sale cu porci prin Programul Național de Dezvoltare Rurală sunt:

1. Etapa de identificare a investiției

Trebuie ca firma să aibă sediul în mediul rural, dar există măsuri, în care acest aspect nu este atât de restricționat.
Terenul pe care își va desfățura activitatea firma să fie în proprietatea acesteia sau concesionat pe minim 5 ani.

2. Etapa de realizare a proiectului

Cui mă adresez? Cu ce tip de proiect? Ce conține proiectul?

Dosarul, compus din proiect, cerere de finanțare, anexe necesare, declarații specifice pe proprie răspundere date de beneficiar, se depune la Oficiul Județean pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit.

3. Etapa de verificare a dosarului

Procesul de verificare diferă în funcție de tipul de investiție (lucrări de construcție, modernizari etc)

Pentru informații detaliate şi analize legate de fonduri structurale pentru ferme de porci consultă ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie:

Click aici pentru a intra in posesia cărtii Afacerea Ta cu Porci la Cheie

Citește acest articol doar dacă dorești să ai propria afacere cu porci, dacă vrei fonduri europene nerambursabile pentru fermă, și dacă ești dispus să muncești.

Începând cu 2016 tot mai mulți oameni obișnuiți ca tine și ca mine reușim să ne pornim ferme din fonduri europene nerambursabile, fenomenul 2007 – 2013 prin care doar anumiți oameni cu cunoștinte sus puse sau relații puneau mâna pe fonduri fiind mult diminuat prin noua politică europeană!

Mai mult, potrivit unui studiu publicat recent de britanicii de la Agriculture and Horticulture Development Board (AHDB), efectivul de porci din Uniunea Europeana a scăzut cu 5% anul trecut, în timp ce exporturile din UE către Rusia (788.788 tone livrate în 2015), Hong Kong (509.979 tone livrate în 2015), Statele Unite ale Americii şi China (362.687 tone carne livrate în 2015) au crescut cu 20,5%, ajungându-se la un volum de 2,96 milioane tone de carne de porc... În plus, producţia internă de carne de porc asigură doar 50% din cererea totală din România, jumatate fiind importată.

Cu alte cuvinte acum este cel mai potrivit moment din istorie pentru a incepe o afacere cu porci in Romania...

COMERCIALIZAREA în viu
a porcilor a fost uşurată din acest an prin faptul că în fermele cu sub 1000 de capete ai nevoie doar de certificat de crescător de la primărie ca să vinzi, iar dacă ai între 1000 şi 2000 porci îţi trebuie în plus un aviz de mediu.

Creşterea porcilor reprezintă o afacere profitabilă cu investiţie iniţială mică, iar 2016 reprezintă un nou început pentru afacerile cu porci din România, nu mai sunt mulţi producători, deci acum este loc pentru oricine doreşte să facă bani din creşterea porcilor, şi cine începe acum poate ajunge uşor la clienţi! Dacă laşi timpul să treaca s-ar putea să fie extrem de greu să mai intri pe piaţă.

Cotropirea Birocrației și Obţinerea Autorizaţiilor şi Avizelor – Varianta Necenzurată

Singura mare problmă din Romania este birocrația, lucrul de obicei greoi cu oamenii din Instituţiile Statului, care în 2013 au facut să accesăm doar 9,7% din totalul de fonduri alocate...

RTEmagicC_14-tabel_fonduri.jpg

Motivul principal pentru care am scris acest articol este să-ți oferim suport complet în creşterea porcilor, construirea unei ferme de porci, şi accesarea fondurilor europene, pe lângă întocmirea dosarului cu toate actele şi autorizaţiile necesare.

Cum obții Finanțare Europeană Nerambursabilă
pentru Afacerea ta cu Porci în 2016!

În următoarele 5 minute îți demonstrez cum poţi face singur proiectul pentru ferma de porci, să-l depui și să fie aprobat spre finanțare, fără să plătești sume absurde la firme de consultanță sau la auto-intitulații experți!

Numele meu este Banu Augustin ofer consultanță în creşterea animalelor şi accesarea de fonduri europene din 2008, și alături de colegii mei am decis să scriem un ghid despre creşterea porcilor şi accesarea fondurilor europene pentru porci începând cu 2016, special pentru tine si toți românii obișnuiți care nu au putere financiară și nici relații.

2016 reprezintă o oportunitate prea bună de lansare a micilor afaceri zoothenice, agricole, turistice, s.a.m.d... încât nu merită ratată. Banii sunt mult mai ușor de accesat, și foarte multe domenii sunt susținute cu fondurile europene nerambursabile pentru afaceri mici și mijlocii, la care nu trebuie să vi cu cofinanțare, sau cofinanțarea este oferită de bănci.

* Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nici eu și nimeni nu vă poate garanta succesul unui proiect de afaceri, sau obținerea unei finanțări europene.
semnatura

În continuare îți dezvalui tot ce ai de facut începând cu primul pas și până vinzi primul kilogram de carne de porc, dar te avertizez că acest articol nu este pentru oricine, se adresează doar celor ce sunt dispuşi să muncească şi sa alerge pentru o fermă cu porci din fonduri europene! Citește în continuare...

Pas #1

Primul pas verificăm dacă îndeplinești condițiile necesare creşterii porcilor, obținerii unei finanțări nerambursabile, și ce ai de făcut:

Tu poţi CREŞTE PORCI? Dar să obţii FONDURI EUROPENE în 2016?

Solicitantul trebuie să aibă o formă de organizare conformă legislației române și să fie înregistrat în România: ghid
 • Orice persoană fizică cetăţean al României
 • Persoane fizice autorizate
 • Înteprinderi individuale
 • Asociaţii şi Cooperative
 • SRL-uri
 • Microintreprinderi între 1 și 9 salariați
 • Societăți agricole, producători
 • Oricine îndeplinește criteriile stabilite în Programul Cadru de Implementare, detalii în ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie

Descoperă Adevarul despre Creşterea Porcinelor,
şi cum o Afacere cu Porci devine Profitabilă

Indiferent că vrei să creşti porci pentru consumul propriu sau să începi o afacere cu costuri de producţie foarte scăzute şi randament superior altor afaceri descoperi toate informaţiile de care ai nevoie în singurul ghid din România care îţi explică pas cu pas cum să creşti corect porci, dar şi cum comercializezi carnea şi celelalte subproduse pe pieţele de desfacere din România, Uniunea Europeana, Rusia, China, şi Ucraina.

In acesta documentatie gasesti raspunsuri la intrebari si informatii precum:

 • Care este investitia pentru o afacere cu porci? Daca nu am bani deloc, cum fac?
 • 9 pasi de parcurs pentru a incepe afacerea cu FONDURI EUROPENE
 • Ce acte am nevoie pentru a porni o afacere cu porci?
 • Cat de rentabila este afacerea?
 • Care este spaţiul necesar creşterii porcilor?
 • Detalii amenajare fermă şi condiţii de asigurat
 • Timpul alocat îngrijirii zilnice (administrare apă şi hrană, curăţenie)
 • De ce să cresc porci şi nu alte animale?
 • Cererea locala? Competitorii? Posibilitatea de a face export?
 • Rezistenta porcilor la boli? Vezi paginile 110-125 din ghid
 • Valorificarea totală a porcilor inclusiv organe şi dejectii, detalii in ghid!
 • De ce echipament am nevoie pentru a creste porci? Informatii la pag 97
 • PROFITUL și procesul de reproducție, creștere și îngrășare a tineretului
 • Aflii secrete despre cantitatea, calitatea și administrarea hranei
 • Totul despre îngrijire, creștere, îngrășare, transport, furaj, s.a.m.d.
 • Temperatura optima pentru porci, detalii la pag 105 din ghidul
 • Hrănirea porcilor, pentru randament maxim la îngrășat
 • Totul despre perioada de îngrășare
 • Totul despre furaj, valoarea nutritivă și ingredientele... pag 58
 • Descopera la paginile 55-68 cum se cumpara porcii.
 • Sanatatea populatiei de porci - îngrijirea porcilor şi greselile de creştere
 • Amenajarea fermei, sistemele de adăpost porci, scroafe, purceii intarcati.
 • Află legislaţia sanitar veterinară privind normele de bunăstare a porcinelor
 • Află totul despre adapost, iluminat, temperatură
 • Află reglementarile europene privind adaposturile individuale pentru scroafe
 • Ce rasa de porci sa cresti? Rase performante la paginile 22-32 din ghid
 • Rase de porci cu randament maxim la carne de calitate
 • Aflii secretele crescătorilor de elită cu privire la REPRODUCERE
 • Alimentatia și întreținerea scroafelor în perioada pentru montă
 • Afli totul despre monta și gestație, creșterea tineretului și îngrășătorie
 • Temperatura influențează cel mai mult producția, află cum

Valorificarea porcilor începe după 4 luni, când porcii ajung la 100-120 kg (media fiind de 110 kg/cap, la o crescătorie de 50 capete, rezultă 5500 kg la 4 luni, vândute cu 7.8 lei in viu, ai venituri lunare de 42.900 lei, adică un profit de 28450 lei din vânzarea porcilor vii). Detalii despre comercializarea porcilor în viu sau a cărnii de porc în supermarketuri, magazine, piețe agro-alimentare sau export, găsești în ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie". *Disclaimer: rezultatele pot diferi de la un caz la altul.

Dacă întrebările și nelămuririle tale nu se regăsesc printre subiectele enumerate mai sus?
Nici o problema, doar răsfoiește ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie" și vei găsi informațiile pe care le cauți!

Rezervă acum un exemplar din ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie (stoc limitat)

Dacă vrei să construiești propria ferma de porci din fonduri europene nerambursabile, mai trebuie să știi un lucru...

"De ce afacere cu porci?"

"Sfatul nostru este să vă ţineţi efectivele de porci pentru că în 2016-2017 vor fi ani buni pentru porc. Nu vom avea concurenţă foarte mare pentru că în Uniunea Europeană efectivul de scroafe s-a redus în medie cu 5%.

Nu se aştepta nimeni la un asemenea recul în efectivele de reproducţie", a concluzionat Stanca Tudor - directorul executiv al Patronatului Român al Cărnii de Porc

mic-fonduri-carte-2d2

Detalii despre profitabilitatea creşterii porcilor găseşti în ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie

Ce Presupune un Proiect Eligibil pentru o Fermă de Porci?

Ca să ai o imagine completă despre ce înseamnă sa-ți construiești propria fermă de porci din fonduri europene nerambursabile, trebuie să cunoști condițiile pe care proiectul tău eligibil trebuie să le îndeplinească:

 • este dezvoltat și implementat pe teritoriul României;
 • se regăsește pe lista operațiunilor eligibile prezentate în Programul Cadru de Implementare (vezi CD-ul anexat ghidului „Afacerea Ta cu Porci la Cheie”)
 • se adresează unei zone eligibile (vezi CD-ul anexat ghidului „Afacerea Ta cu Porci la Cheie);
 • durata și valoarea finanțării solicitate se încadrează în limitele stabilite în „cererea de proiecte" (detalii în ghid);
 • respectă politicile și normele comunitare și naționale în ceea ce privește ajutorul de stat, achizițiile publice, respectiv egalitatea de șanse, dezvoltarea durabilă (fiecare normă explicată detaliat pe CD-ul anexat ghidului “Afacerea Ta cu Porci la Cheie”).

Acum ca ai văzut ce presupune în linii mari o afacere cu porci, îți recomand să stai liniștit în fotoliu timp de câteva ore și să răsfoiești ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie stabilind ce afacere să începi, şi să-i verifici eligibilitatea.

Pas #2

Pasul #2 - Ce hârtii sunt necesare pentru construcţia unei Ferme de Porci din Fonduri Europene?

Pasul doi presupune stabilirea hârtiilor necesare pentru depunerea unui proiect, întocmirea actelor, completarea de cereri și formulare:ghid

 • Analiza economico-financiara;
 • Analiza de risc;
 • Studiul de fezabilitate;
 • Proiectul tehnic, acolo unde este cazul;
 • Autorizatia de constructie;
 • Aviz de mediu;
 • Evaluarea strategica de mediu;
 • Documente de confirmare a cofinantarii;
 • Detalii privind contributia in natura;
 • Titlul de proprietate/ Act de concesiune;
 • Documente contabile ale firmei;
 • Cazierul fiscal al persoanei autorizate sa depuna cererea de finantare si al persoanei responsabile de proiect;
 • Adeverinta ca solicitantul nu are datorii la bugetul de stat (obtinuta de la Administratia Financiara)

Pe CD-ul anexat ghidului “Afacerea Ta cu Porci la Cheie”, descoperi pas cu pas ce ai de facut, cui te adresezi, ce acte ai nevoie, cum completezi cererile, unde le depui, obținând într-un timp mult mai scurt, tot ce până acum alţii rezolvau în cateva luni!

De acum înainte:

 • Nu mai trebuie să alergi de la o instituție la alta, de la o coadă la alta
 • Nu vei mai fi nevoit să apelezi la firme de consultanță care îți vor cere bani în avans, fără să știe măcar despre ce va fi proiectul tău
 • Nu te va mai întoarce nimeni din drum pentru că lipsește un anumit act sau că ai completat greșit o cerere
 • Actele depuse de tine nu mai riscă să stea pe fundul unui sertar timp de câteva luni până le vine rândul
 • Vei parcurge calea deja batută de peste 150 de români obișnuiți (clienții noștri începând cu 2009) care au obținut deja fonduri europene pentru creşterea porcilor.
Pas #3

Pasul #3 reprezintă principala problemă ce se face vinovată de capitularea a peste 95% dintre români în drumul spre obţinerea unei finanţări europene pentru creşterea animalelor!

Pasul #3 - Ce facem cu Cofinanțarea? Dacă nu ai bani mai poți accesa fonduri europene pentru ferma ta de Porci?

Dacă până acum trebuia să vi cu o cofinanțare de 20-40% din valoarea totală a proiectului, din 2016 dacă nu ai bani, bancile îți acordă finanțare rapid și destul de ușor. Urmând modelul polonez activele care ajung în posesia afacerii beneficiare de fonduri europene (afacerii tale) pot fi acum gajate în favoarea băncii, lucru care duce oarecum la anularea posibilității de a pierde proprii bani! - afirmă Marius Radu, Specialist în Fonduri Europene în cadrul Bancilor din Romania

Cu alte cuvinte riscurile sunt reduse, îți demarezi afacerea din fonduri europene NERAMBURSABILE, şi cofinanţarea o iei din Bancă, punand gaj afacerea ta, simplu!

Daca nu te înţelegi cu banca? Nici o problema: acordăm sprijin nerambursabil de 50.000 de euro pentru cei care vor să-și dezvolte fermele de familie. Mai mult decât atât, există și o facilitate pe care o acordăm din 2016, un alt ajutor unic, 100% nerambursabil, de 15.000 de euro, pentru cei care vor să iasă din zona de fermieri mici, subzistență, semisubzistență, să se orienteze către piață, să producă pentru piață.

mic-fonduri-carte-2d2E altă formă de sprijin important pe care putem sa o acordăm în masura posibilităților unui buget care este mai mic în perioada 2014-2020 decât a fost în 2007-2013", a spus Daniel Constantin.

Descopera procedeul prin care obții finanțare pentru ferma ta de porci de la bancă sau din fonduri nerambursabile fără cofinanţare, toate pe CD-ul anexat ghidului "Afacerea ta cu Porci la Cheie"...

"Probleme și Greșeli Frecvente în accesarea de Fonduri pentru Ferme de Porci"

1. Actele de proprietate sau concesiune (incomplete)

2. Prezentarea ambiguă a obiectivelor proiectului

3. Cursul valutar, dintr-o lipsă de atenție poate fi eronat

4. Neatenție în încadrarea costurilor, ca și costuri eligibile

5. Necitire corespunzatoare a ceea ce scrie în avize.

Descoperă greșelile care apar frecvent în proiectele pentru ferme de porci și cum să le eviți sau corectezi:

Detalii pe CD-ul anexat cărţii Afacerea ta cu Porci la Cheie

Şi totuşi... Cum obțin Fonduri Europene pentru o Fermă de Porci?

Pasul 1: Beneficiarii eligibili completează cererea de finanțare și anexele solicitate de Autoritatea de Management. Există un model unic de cerere de finanțare pentru toate cele trei instrumente structurale, cu anexe diferențiate pe fiecare fond în parte – vezi descrierea detaliată şi exact ce ai de completat pe CD-ul anexat ghidului Afacerea Ta cu Porci la Cheie

Pasul 2: Cererea de finanțare este transmisă Organismului Intermediar / Autorității de Management.

Pasul 3: Se verifică conformitatea administrativă a cererii de finanțare.

Pasul 4: După verificarea conformității administrative urmează verificarea eligibilității proiectului. Criteriile de eligibilitate a proiectelor sunt prezentate pe CD-ul anexat ghidului Afacerea Ta cu Porci la Cheie

Pasul 5: Evaluarea tehnică și financiară a proiectului.

Pasul 6: Selectarea proiectului conform criteriilor aprobate de Comitetul de Monitorizare – vezi criteriile pe CD-ul anexat ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie

Pasul 7: Aprobarea proiectului și semnarea contractului de finanțare

Vezi cei 7 Pași detaliați pe CD-ul anexat ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie" (disponibile: 1000 71 buc)

Află ce ştiu germanii şi noi nu despre creşterea porcilor?

Ce rase de porci au piaţă de desfacere?

Iată câteva rase de porci care au piață de desfacere pentru o producție importantă de carne:

1. Marele Alb. Sunt preferați datorită greutății mari și pentru instinctul matern al scroafelor, acestea asigură puilor o mare cantitate de lapte. Puii rezultați sunt în număr mare și extrem de sănătoși.
2. Mangalița. Carnea obținută în cantități mari și conținut de colesterol mai mic ca în situația porcilor aparținând altor rase.
3. Marele Negru. Această rasă este cunoscută pentru cantitatea uriașă de carne rezultată. Exista un raport favorabil carne macră-grăsime.
4. Landrace American. Scroafele sunt favorite pentru numărul mare de pui și rezistenței la boli.

mic-fonduri-carte-2d2

Mai multe rase şi detalii găseşti la paginile 28-35 din cartea "Afacerea Ta cu Porci la Cheie"

Germania este unul din cei mai mari producători de carne de porc şi a reuşit până acum să acceseze peste 75% din Fondurile Europene care îi sunt alocate, în timp ce noi ne situăm sub 10%.

Acesta este motivul pentru care autorii ghidului "Afacerea Ta cu Porci la Cheie" au prelut de la nemţi metodele de creşterea porcilor, organizarea fermei, comercializarea produselor şi tehnicile de accesare a fondurilor europene şi le-au adaptat la legile româneşti.

De aceea în ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie" pe lângă informaţiile obişnuite legate de creşterea porcilor vei găsi şi sfaturi despre eficientizarea afacerii pe care nu le găseşti în alte cărti, precum:

Din conținutul ghidului descoperi:

 • Cum să obţii un randament maxim la îngrăşare? (temperatură? umiditate? zgomot? lumină? greutate tăiere)
 • Cum organizezi porcii în boxe în funcţie de anotimpul rece-cald, pentru un randament mare la îngrăşat, chiar şi iarna?
 • Descoperă singurele două condiţii ca porcii să nu se îmbolnavească
 • Cum amenajezi ferma ca să cureţi repede şi să hrăneşti uşor purceluşii?
 • Ce să conţină hrana? Temperatura apei administrată porcilor să fie medie!
 • Aranjarea boxelor şi densitatea de porci în fermă?
 • De ce să ţii cont atunci când cumperi porcuşorii? Ca să nu începi cu stângul
 • Care este numărul de porci recomandat să începi? După câte luni poţi dezvolta crescătoria?
 • Valorificarea porcilor, care sunt principalele pieţe de desfacere?
 • Comercializarea cărnii de porc şi animalelor vi pe piaţa autohtonă, dar şi la export

* plus tot ce ai nevoie pentru un plan corect, cu șanse reale de finațare şi reuşită. Click aici pentru versiunea completă

În 2015 brazilienii au crescut cei mai ieftini porci... Iata cum au făcut

Statul sud-american şi-a menţinut şi în 2015 locul de cel mai eficient crescător de porci, întrecându-i pe americani şi pe europeni la capitolul cheltuieli pe fermă cu nutreţurile şi cu munca depusă, precizează Interpig.

Creşterea porcilor în statul Mato Grosso din Brazilia a costat 0,93 lire sterline/kg carcasă.

În Spania, costurile cu creşterea porcilor au fost de 1,32 lire sterline pe kilogram carcasă, urmată de Franţa cu 1,34 lire sterline pe kilogram şi de Danemarca şi de Olanda cu 1,35 lire sterline pe kilogram.

Germania, cel mai mare crescător de porci din UE, a avut costuri de producţie de 1,45 lire sterline/kg carcasă.

Află aici Secretele Creșterii Eficiente a Porcilor

Începe afacerea ta cu porci astăzi - 22 aprilie 2018 - pentru prețul unui tricou!

Imaginează-ți peste un an să ai propria afacere cu porci, te gândești să începi încă o afacere sau o să te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent, totul depinde doar de decizia pe care o iei astăzi!

Ghidului "Afacerea Ta cu Porci la Cheie" va transpune ideile din capul tău într-o afacere, fără să depinzi de nimeni, nu mai trebuie să aștepți pe la uși după autorizații, să stai la cozi, sau să fii ignorat. Vei afla imediat:

 • Cum să arate și ce sa conțină proiectul în cazul în care te gândești să obții fonduri europene
 • Care este planul de afaceri pentru o ferma de porci cu 100, 200, 300, 500, 1000 capete! Planul de afaceri făcut urmând sfaturile noastre este un plan corect și atractiv pentru Uniunea Europeană!
 • Vei descoperi tot ce înseamnă creșterea porcilor, rase, întreținere, boli, valorificare și export.
 • Descoperi toate greșelile frecvente, din cauza cărora majoritatea fermierilor nu câștigă îndeajuns de bine, sau chiar dau faliment!

Mulți oameni și-ar dori să fie în locul tău, și să aibă pus cap la cap tot ce trebuie să știe despre creșterea porcilor și cum să valorifici această activitate. Nu ar mai fi alergat atât, nu ar mai fi cumpărat atenții pentru diferite persoane care dau autorizații, și ar fi economisit banii pierduți în urma greșelilor de creștere și îngrijire a porcilor!

COMANDĂ Ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie, astăzi 22 aprilie 2018 ȘI Primești GRATUIT un CD cu o carte și 15 planuri de afaceri la prețul de 79,99 lei 59,99 lei (*TVA inclus) în limita a 1000 71 pachete:

Dacă comanzi astăzi ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie", primești absolut GRATUIT un CD cu o publicație de ultima ora despre accesarea fondurilor europene și 15 planuri de afaceri:

fonduri-agricultura
CARTEA BONUS #1 – Accesarea Fondurilor Europene in Agricultura


Carte ce iti indica traseul de urmat pentru a construi propria afacere agricola sau ferma cu finantare europeana NERAMBURSABILA!

Printre titlurile capitolelor din carte se regasesc: lista activitatilor agricole eligibile, cum obtii fonduri europene, documente necesare, planul de afaceri, scrierea si depunerea proiectului, cum este facuta evaluarea proiectului.

planuri-afaceri

PACHET BONUS #2 – Planuri de Afaceri in Agricultura si Zootehnie

Iti dezvalui 15 planuri de afaceri complete raportate la ce piata de desfacere ai nevoie, suprafata de teren de care dispui si zona geografica in care desfasori activitatea.

Planurile de afaceri includ domenii precum: cultivarea ciupercilor, ferma gaini, ferma vaci, ferme porcine, ferme oi, apicultura, pensiune turistica, etc.

Comanda astăzi - 22 aprilie 2018 - ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie și primești GRATUIT o Carte + 15 Planuri de Afaceri + 25% reducere în limita a 1000 71 pachete

 

mic-fonduri-carte-2d1
Afacerea Ta cu Porci la Cheie Banu Augustin
Click aici
pentru comanda


Data aparitiei: 22 aprilie 2018
Format: 29,7x21cm
Numar pagini: 152

**poza cu titlu informativ

Așadar primești 2 cărti și 15 planuri de afaceri la 59.99 lei

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta încă un an ca să începi propria afacerea cu porci. ACUM este probabil cel mai potrivit moment din ultimii 20 de ani! Completează acum formularul de mai jos și comanda pachetul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie":

Nume si prenume (necesar):

Adresa (necesar):

Localitate (necesar):

Judet/Sector (necesar):

Telefon (necesar):

Email:

 Suport CD (primesti ghidul si bonusurile in format electronic pe 2 CDuri - 59,99 lei + 14 lei taxa curierat rapid) Suport tiparit (primesti ghidul tiparit si bonusurile pe CD - 74,99 lei + 14 lei taxa curierat rapid)


 Plata RAMBURS Plata prin CARD

IMPORTANT: Odată cu achiziționarea ghidului Afacerea Ta cu Porci la Cheie, te bucuri de un mare avantaj! Autorii îți vor răspunde la întrebări și te vor ajuta în drumul tău spre construirea propriei ferme de porci. Tot ce trebuie să faci este să le scrii pe email și vei primi răspunsurile pe care ți le dorești!

Garanția și Cuvântul autorilor pentru ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie":

DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nici eu și nimeni nu vă poate garanta succesul unui afaceri, sau obținerea unei finanțări europene. Rezultatele variază de la un un caz la altul, în funcție de varii motive. Nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei profit.


De aceea vă oferim o garanție de 365 de zile începând cu astazi 22 aprilie 2018. Astfel dacă considerați ca informatiile din ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie" nu au adus rezultatele dorite, sau poate vă așteptați să primiți altceva, contactați-ne telefonic sau pe email și în aproximativ 1-2 zile lucratoare vă primiți integral banii prin mandat poștal sau transfer bancar, în funcție de preferința dvs, obligându-va ca după aceea să returnați coletul în maxim 30 zile."

Pentru finanțarea afacerii dvs,
Ing. Ec. Banu Augustin

semnatura

Comanda ACUM

Comanda ACUM Pachetul Afacerea Ta cu Porci la Cheie,
plus un CD bonus la prețul de 59,99 lei

Observația 1: Din ce în ce mai mulți români încep afaceri cu animale din Fonduri Nerambursabile, iar din 2016 se obțin mult mai ușor... Tu de ce să le pierzi? Acum ai munca noastra de peste 5 ani concentrată într-un ghid pe care îl poți parcurge într-un weekend. Începând de astăzi gândește-te serios la noua ta afacere (click aici)

Observația 2: Nu este vina ta pentru ca n-ai deja propria fermă de porci, până acum nu s-a putut! Dar schimbarile aduse începând cu 2016 permit oricărui om obișnuit să construiască o fermă și să obțina fonduri europene! Ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie îți arată exact ce să faci: comanda ghidul > parcurge pașii > depune proiectul > demarează afacerea și bucură-te de ea împreuna cu familia ta!

Ghidul este disponibil în limita a 1000 bucăți, și include publicațiile prezentate mai sus doar astăzi, 22 aprilie 2018. Exemplare disponibile 1000 71 exemplare

Dorin Moldovan, zootehnist din Sibiu

Cei care solicită fonduri europene nerambursabile pentru creșterea porcilor trebuie să își facă atent calculele de la bun început pentru că altfel riscă să piardă bani. Am învățat această lecție pe propria piele. Pentru ca am greșit socotelile, au obținut mai puțini bani europeni decât a-și fi avut dreptul.

Singura salvare a fost obținerea unui credit bancar, din fericire afacerea merge și deja am achitat peste 3 sferturi din el și mă gândesc să încep încă o afacere cu finanțare europeană.

Iar ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie mi se pare mană cerească chiar și pentru cei care au deja porci și știu sa-i crească, iar pentru cei care sunt la construirea primei ferme îi poate scăpa de mult timp şi bani pierduţi aiurea.

DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nici eu și nimeni nu vă poate garanta succesul unui afaceri, sau obținerea unei finanțări europene. Rezultatele variază de la un un caz la altul, în funcție de varii motive. Nimeni nu va poate garanta siguranța obținerii unei profit.

Crește porci aduși din Danemarca

A Farmer feeding some pigs
Creșterea porcilor este profitabilă, chiar dacă nu ai bază furajeră proprie, deși înțelegem ca ar fi ideal să ne producem singuri furajele. "Ferma este profitabilă dacă o administrezi bine". Dar ce înseamnă să administrezi bine o fermă de porci, în timp ce mulți crescători dau faliment sau se lamentează?

"Sa respecți regulile. Furajele trebuie cumpărate în campania de recoltare, când e mai ieftin. Avem buncăre de 7.000 de tone. Să-ți urmărești atent costurile. România importă 60% din carnea de porc necesară. Deci este mult loc pentru dezvoltarea investițiilor pentru creșterea porcilor, dar trebuie rigoare",
spune Catalin Ene, de profesie inginer mecanic.

Află cum să administrezi eficient propria fermă de porci din ghidul "Afacerea Ta cu Porci la Cheie"

DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nici eu și nimeni nu vă poate garanta succesul unui afaceri, sau obținerea unei finanțări europene. Rezultatele variază de la un un caz la altul, în funcție de varii motive. Nimeni nu va poate garanta siguranța obținerii unei profit.

Afacere de succes: Ferma de porci din Prahova


pigfarmPovestea acestei afaceri a început în anul 2016, când o prahoveancă a încercat să obţină finanţare SAPARD pentru o fermă de porci.

“Am obţinut finanţare europeană iar investiţia a durat un an, din mai 2016, când am început să construiesc ferma într-o comună din jud. Prahova, şi până în martie 2015. Din aprilie 2015 am început deja să populez halele cu animale. În proiect sunt 500 de animale, dar capacitatea e de 800“, spune Maria Provăț.

Din noiembrie 2015, produsele firmei şi-au făcut loc în galantarele multor magazine.

„E doar o chestiune de luni până ce produsele acestei firme se vor găsi şi în supermarketuri precum Kaufland sau Mega Image, dar şi în primul magazin propriu de prezentare şi desfacere din Ploiești.”

Află cum obţii piaţă de desfacere pentru porci din ghidul Afacerea Ta cu Porci la Cheie

DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nici eu și nimeni nu vă poate garanta succesul unui afaceri, sau obținerea unei finanțări europene. Rezultatele variază de la un un caz la altul, în funcție de varii motive. Nimeni nu va poate garanta siguranța obținerii unei profit.mic-fonduri-carte-2d1
Afacerea Ta cu Porci la Cheie Banu Augustin


Click aici
pentru comanda


Data aparitiei: 22 aprilie 2018
Format: 29,7x21cm
Numar pagini: 152

**poza cu titlu informativ

ANPC